Ik zit in groep 8

Ben je er klaar voor?

De overstap van de basisschool naar de brugklas is niet niks. Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch? Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Hoe meld ik me aan?

Is je keuze gemaakt en wil je je inschrijven? Met het inschrijfformulier hieronder kun je dit doen. Of je nu kiest voor dalton of tweetalig onderwijs, voor beide opleidingen is het advies van de basisschool het uitgangspunt voor toelating en plaatsing. Om je inschrijving geldig te maken, moet je naast het inschrijfformulier van onze school ook het Aanmeldformulier Voortgezet Onderwijs Haarlemmermeer invullen. Op dit aanmeldformulier geef je aan welke school naast je eerste keuze, ook je tweede of derde keuze is. Dit is belangrijk, wanneer je onverhoopt wordt uitgeloot voor de school van je eerste keuze. Dit aanmeldformulier is vanaf half februari aanwezig op jouw basisschool en zal door de leerkracht van groep 8 worden verstrekt. Zien we je snel in de brugklas?

Zit je al op de middelbare school en wil je een overstap maken naar het Haarlemmermeer Lyceum? Ook voor leerjaar 2 of hoger kun jij je aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Na ontvangst zullen we contact opnemen om de rest van de procedure uit te leggen.

Inschrijfformulier Procedure aanmelden Aanvulling inschrijfformulier TopsportTalentStatus

Leerjaar 2 of hoger

Inschrijfformulier Aanvulling inschrijfformulier TopsportTalent Status

Lees meer over het HLML

Wil je meer lezen over het HLML, download dan hier onze brochure!

Download brochure

HLML Tweetalig

Open huis

feb

Open Huis HLML Tweetalig- online- inschrijven kan via onderstaande button. Op 1 februari zullen wij ook de link voor deze avond hier plaatsen.

feb

Open Huis HLML Tweetalig- online- inschrijven kan via onderstaande button. Op 2 februari zullen wij ook de link voor deze avond hier plaatsen.

Informatieavond

HLML Tweetalig en Dalton voor ouder(s) en leerlingen uit groep 7

jan

HLML Tweetalig voor ouder(s) en leerlingen uit groep 8 (online).

Rondleiding

Scavenger Hunt / puzzeltocht
Ondanks de omstandigheden openen wij onze deuren exclusief voor jou! Kom en bezoek ons schoolgebouw: vind je eigen weg door raadsels en puzzels van verschillende vakken op te lossen. De Scavenger Hunt duurt ongeveer 30 minuten.

Scavenger Hunt / puzzeltocht

HLML Dalton

Open huis

feb

Open Huis HLML Dalton - online.

feb

Open Huis HLML Dalton - online.

Informatieavond

HLML Tweetalig en Dalton voor ouder(s) en leerlingen uit groep 7

jan

HLML Dalton voor ouder(s) en leerlingen van groep 8. U kunt de informatieavond hier terugkijken.

Rondleiding

Sneak Peek Dalton
Wil je ook een sneak peek van onze mooie school en de sfeer proeven tijdens een rondleiding met medeleerlingen uit groep 8? De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten.

Nieuwe Molenaarslaan

Of schrijf je in voor een proefles!

Vind je het leuk om alvast te ervaren wat tweetalig onderwijs of dalton is, voordat je een keuze maakt? Schrijf je dan in voor een proefles bij ons op school. De proefles wordt gegeven door een docent samen met een leerling uit de bovenbouw. De lessen starten om 16.00 uur en duren ongeveer een uur. Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Er zijn geen proeflessen gepland