Ik zit in groep 8

Ben je er klaar voor?

De overstap van de basisschool naar de brugklas is niet niks. Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch? Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Proef de sfeer op HLML

Wil je de sfeer komen proeven of heb je vragen over de onderwijsvormen? Kom dan langs tijdens een open huis avond of schrijf je in voor een proeflesje. Je vindt de data hieronder. Bekijk ook even onze brochure!

Download brochure Inschrijven

HLML Tweetalig

Open huis

Open Huis HLML Tweetalig

Baron de Coubertinlaan Aanmelden Open Huis op 1 februari 2022

Open Huis HLML Tweetalig

Baron de Coubertinlaan Aanmelden Open Huis op 2 februari 2022

Informatie avond

HLML Tweetalig en Dalton voor ouder(s) en leerlingen uit groep 7

jan

HLML Tweetalig voor ouder(s) en leerlingen uit groep 8 (online). Inschrijven kan via onderstaande button. Op de dag zelf plaatsen wij de link om deel te nemen aan de webinar

Baron de Coubertinlaan Aanmelden informatieavond

Rondleiding

Scavenger Hunt / puzzeltocht
Ondanks de omstandigheden openen wij onze deuren exclusief voor jou! Kom en bezoek ons schoolgebouw: vind je eigen weg door raadsels en puzzels van verschillende vakken op te lossen. De Scavenger Hunt duurt ongeveer 30 minuten. Reserveer nu jouw tijdslot!

Scavenger Hunt / puzzeltocht

Baron de Coubertinlaan Reserveer jouw tijdslot

HLML Dalton

Open huis

feb

Open Huis HLML Dalton - online - inschrijven kan via onderstaande button. Op 8/2 zullen wij de link van de online omgeving mailen.

Nieuwe Molenaarslaan Meld je hier aan
feb

Open Huis HLML Dalton - online - inschrijven kan via onderstaande button. Op 9/2 zullen wij de link van de online omgeving mailen.

Nieuwe Molenaarslaan Meld je hier aan

Informatie avond

HLML Tweetalig en Dalton voor ouder(s) en leerlingen uit groep 7

jan

HLML Dalton voor ouder(s) en leerlingen van groep 8 - online - de link hiervoor zullen we hier donderdagmiddag 27/1 plaatsen

Nieuwe Molenaarslaan

Rondleiding

Sneak Peek Dalton
Wil je ook een sneak peek van onze mooie school en de sfeer proeven tijdens een rondleiding met medeleerlingen uit groep 8? Reserveer dan nu jouw tijdslot! De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten.

Nieuwe Molenaarslaan Reserveer jouw tijdslot

Of schrijf je in voor een proefles!

Vind je het leuk om alvast te ervaren wat tweetalig onderwijs of dalton is, voordat je een keuze maakt? Schrijf je dan in voor een proefles bij ons op school. De proefles wordt gegeven door een docent samen met een leerling uit de bovenbouw. De lessen starten om 16.00 uur en duren ongeveer een uur. Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Er zijn geen proeflessen gepland

Hoe meld ik me aan?

Is je keuze gemaakt en wil je je inschrijven? Met het inschrijfformulier hieronder kun je dit doen. Of je nu kiest voor dalton of tweetalig onderwijs, voor beide opleidingen is het advies van de basisschool het uitgangspunt voor toelating en plaatsing. Om je inschrijving geldig te maken, moet je naast het inschrijfformulier van onze school ook het Aanmeldformulier Voortgezet Onderwijs Haarlemmermeer invullen. Op dit aanmeldformulier geef je aan welke school naast je eerste keuze, ook je tweede of derde keuze is. Dit is belangrijk, wanneer je onverhoopt wordt uitgeloot voor de school van je eerste keuze. Dit aanmeldformulier is vanaf half februari aanwezig op jouw basisschool en zal door de leerkracht van groep 8 worden verstrekt. Zien we je snel in de brugklas?

Inschrijfformulier Procedure aanmelden