Ik zit in groep 8

Ben je er klaar voor?

De overstap van de basisschool naar de brugklas is niet niks. Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben. Fijn, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch? Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past en die zorgt dat je goed voorbereid bent op jouw toekomst. Op het Haarlemmermeer Lyceum kun je onderwijs volgen op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Hoe meld ik me aan?

Is je keuze gemaakt en wil je je inschrijven? Met het inschrijfformulier hieronder kun je dit doen. Of je nu kiest voor dalton of tweetalig onderwijs, voor beide opleidingen is het advies van de basisschool het uitgangspunt voor toelating en plaatsing. Om je inschrijving geldig te maken, moet je naast het inschrijfformulier van onze school ook het Aanmeldformulier Voortgezet Onderwijs Haarlemmermeer invullen. Op dit aanmeldformulier geef je aan welke school naast je eerste keuze, ook je tweede of derde keuze is. Dit is belangrijk, wanneer je onverhoopt wordt uitgeloot voor de school van je eerste keuze. Dit aanmeldformulier is vanaf half februari aanwezig op jouw basisschool en zal door de leerkracht van groep 8 worden verstrekt. Zien we je snel in de brugklas?

Zit je al op de middelbare school en wil je een overstap maken naar het Haarlemmermeer Lyceum? Ook voor leerjaar 2 of hoger kun jij je aanmelden via het onderstaande inschrijfformulier. Na ontvangst zullen we contact opnemen om de rest van de procedure uit te leggen.

Inschrijfformulier Procedure aanmelden Aanvulling inschrijfformulier TopsportTalentStatus

HLML Tweetalig

Open huis

Open Huis HLML Tweetalig

Open Huis HLML Tweetalig

Informatieavond

HLML Tweetalig International Students HLML TTO

Baron de Coubertinlaan

HLML Tweetalig voor ouder(s) en leerlingen uit groep 8.

HLML Dalton

Open huis

Open Huis HLML Dalton

Open Huis HLML Dalton

Informatieavond

HLML Dalton voor ouder(s) en leerlingen uit groep 8.

Nieuwe Molenaarslaan

Dit najaar kun je onze scholen al ontdekken! Schrijf je in voor de diverse activiteiten!

HLML Tweetalig Sneak Preview

okt

Zit je in groep 8 en wil je alvast een kijkje komen nemen op het Haarlemmermeer Lyceum Tweetalig, dan ben je samen met je ouders van harte welkom. Er is van alles te doen en te zien

Baron de Coubertinlaan Inschrijven

Kennismaking voor groep 8

okt

Zit je in groep 8 en wil je altijd al een keer rondlopen in een middelbare school? Ben je benieuwd of het Haarlemmermeer Lyceum een leuke school is? Schrijf je dan in voor de kennismakingsmiddag.

Alle beschikbare plekken zijn helaas vergeven. Je kunt je wel nog inschrijven voor de lesjesmiddag op 2 november!

Nieuwe Molenaarslaan

Proeflesjes daltononderwijs en studium excellentie

Nieuwe Molenaarslaan Inschrijven

Leerjaar 2 of hoger

Inschrijfformulier Aanvulling inschrijfformulier TopsportTalent Status

Verhuizen naar Haarlemmermeer?

Verhuist u van buiten deze regio naar de gemeente Haarlemmermeer en zoekt u een middelbare school voor uw kind?
Elke* leerling die naar de Haarlemmermeer verhuist, valt na inschrijving bij een van de scholen onder de “zorgplicht” van die school.
Dat betekent dat de leerling geplaatst wordt op de sc.hool van zijn/haar keuze of, als dat niet mogelijk is, we een plaatsing verzorgen op één van de andere scholen in de Haarlemmermeer.

*Dit betreft verhuizingen van buiten de regio naar de gemeente Haarlemmermeer. Een verhuizing binnen de regio Haarlemmermeer valt niet onder deze regel.

Lees meer over het HLML

Wil je meer lezen over het HLML, download dan hier onze brochure!

Download brochure